Prinsessa

Häromdagen var det prinsessdag på dagis igen!




Kalasdag

I helgen var det dubbla kalas! Först Anton(Alfons lillebror)s ettårskalas och sen pappas kusiner som fyllde 3år & 5år.
Kalasen var på samma dag, så vi for först på Antons kalas och var där och åt korv med bröd o tårta och barnen lekte lite. Sen for vi vidare till Ida & Emmas kalas och fikade gott igen och Tuvalisa lekte på med barnen där, medans Algot fick mysa med släktingarna.
Kalas kalasdag!




MIN lillebo

MIN lillebo, säger fian och pussar och kramar honom. Hon är så go mot honom! Man blir alldeles varm i hjärtat av att se dom två! <3
Hon läser böcker för honom, hjälper oss när han ska prova smakisar, hon skjutsar honom i gåstolen, leker tittut med honom så han skrattar.... Så även om hon ibland blir trött på att han kör på henne med gåstolen, eller att han får uppmärksamheten när han ammar, eller att han gärna tar hennes leksaker hon leker med så lyser verkligen den där kärleken till honom igenom! Han får alltid en puss tillslut. Och hon ser alltid till att han finns nära! <3


...o bada tillsammans tycker dom båda om!



Snön börjar smälta!

Våren närmar sig och snön smälter på! Fian gillar mer att vara ute nu än hon gjort på hela vintern. Men nu börjar ju värmen komma också. Så det är behagligt att vara ute samtidigt som fian fortfarande kan åka lite pulka och skotta massa snö!







En vecka, neråt landet, med nära o kära

Vi åkte till Lidköping och stannade hela 1,5 vecka! Vi åkte dit på natten för att underlätta resandet för våra små. Det gick riktigt bra! Några stopp och lite mer vaket än vi tänkt. Men ändå flöt resan på bra!

Frukost på McDonalds.

Direkt när vi kom fram så började kusinerna busa, så vi gick ut med alla fyra små och tog även med oss mormor.


Dagen efter var barnen lite trötta, men sen anammade dom veckan med full fart! Det blev bus i den lilla snön som var kvar, grävande i den nyligen avtäckta sandlådan, besök i ladan, åkande av traktor och bara känna av den härliga känslan att vara på landet med alla öppna ytor!


Det blev verkligen väldigt intensiva dagar, då kusinerna (Tuvalisa o Victor) båda är två viljestarka envisa och busiga sötar! De skrattade, busade, jagades, puttades, drogs i håret, skrattade, jagades, kramades och härmades. Full fart från morgon till kväll!


Vi umgicks såklart också med "kusin" Gus, som bara bor en bit ifrån kusinerna.


Det var också så mysigt o se alla fyra kusinerna mysa ihop sig i soffan. Storasyskonen superstolta över sina småsyskon! Kärlek! <3


Vi tog en liten tripp till Göteborg, bara vi lilla familjen, för att hälsa på farbror Johan och hans Madde.
I Göteborg var de vår! Härligt! Vi tog en promenad till en liten "djurpark" i närheten. Riktigt mysig dag i gbg!


Fian sov också kvar hos mormor två nätter medans mamma och pappa (Algot, moster o Anton) åkte till Ullared och shoppade en dag.
Så kom morfar o hälsade på också.


Och vi stannade även till hos morfar sen på hemvägen (och hälsade på gammelfarmor) i Västerås.

Vi hälsade även på hos gammelmormor, i Laxå. Underbart att se gamlingarna med de små ju! <3 Det e synd det blir så sällan...

En mycket mysig vecka med nära o kära!


RSS 2.0