NY BLOGGADRESS!

Nu tänkte jag flytta över bloggen till en vettigare adress, nästan samma men enklare:

www.tinali.blogg.se

(bara att skippa /gravid. Och det känns ju onekligen som en lite bättre adress ;-))

Välkomna att hänga med dit istället för att fortsätta följa fians påhittigheter!



Drakborgen med gänget

Var evigheter sen vi var på drakborgen! Men igår fick vi ihop nästan hela gänget och tog oss dit för en kul bus&lek-eftermiddag!






Redo för regnet med pippi-regnkläder

Ja, som säkert inte undgått, så är ju fian heltokig i pippi. Helst ska allt vara pippi! Häromdagen var vi på klädmarknad och fyndade några regnbyxor (ett par helröda och ett par flerfärgade) och gula stövlar som ju passar perfekt till hennes Pippi-regnkappa (som jag köpte, på Åhléns, för någon månad sedan!) O en pippi-väska var det första hon såg på marknaden, så den fick hon också!
Här är fian i sina fina regnkläder:





Stolt storasyster

Hon busar med honom, hämtar leksaker åt honom, pussar och kramar honom. Vill alltid vara där han är. Har koll på vart han är hela tiden. Vill helst inte att han ska sova, för då får hon ju inte vara med honom. I bilen sitter hon och sjunger för honom och hemma läser hon sagor och berättar allt för honom.
Han får hjälp att ta sig fram i gåstolen om han fastnat och hon tar upp de leksaker han kastat ner på golvet.
Hon är en stolt storasyster som inte kunde tycka om sin bror mer än vad hon gör! <3




Trött efter sovstund

...ibland är man ju så trött när man sovit middag, så man måste sova lite mer. Fian somnade om i soffan direkt efter middagssovningen (fast hon insisterade på att hon sovit färdigt när jag tog upp henne).




RSS 2.0