Pulkadejter

I helgen hade vi pulkadejt med granntjejen Linnea och hennes pappa. Vi tog oss till dagisbacken och åkte pulka, bob, matta och stjärtlapp! Superkul!







Vi insåg att vårt nästa köp blir en matta och en hjälm till fian! Hon älskade att åka matta!!!

Så vi tog oss och köpte en matta och en hjälm och helgen därpå bokade vi upp en pulkadejt igen, men Linnea var tyvärr sjuk så vi åkte med Majsan och hennes pappa bara (hade tänkt åka med Linnea också, men vi fick bli ett mindre gäng igen då istället!). Det var ganska fruset och isigt, så dom små åkte minst lika bra på rumpan också *s*
(och bara så ni vet så kan man gunga också, FAST det är fullt med snö enda upp till gungorna...)







Busfian


När man busar får man ibland räkna med liten galen frilla!


Dockan har blivit bebis



Dockan har blivit en bebis. En riktig bebis. Inte en docka som man slänger omkring sig. Nej nu ska dockan åka sele, ammas, byta bajseblöja, sova i dockvagnen med filten över, sova i sängen så dörren måste stängas och man måste vara tyst när dockan sover. "Schhhh..." säger hon med fingret för munnen. "...kockan kova nu".



Mitt allt

...min lilla fia. Min lilla trotsfröken, min lilla bråkstake, min lilla gojänta, mitt lilla hjärta! Hon är mitt allt! Tänk att jag får dela hennes dagar. Sida vid sida med henne. Hand i hand. Se hennes upptåg, hennes påhitt, hennes småhyss och hennes framsteg.
Jag älskar dig, min lilla fia! <3






Nyår

I mellandagarna tog vi det lugnt, åkte på lite förkylningar så blev mest hemmamys.

Nyår bestämde vi oss för att fira med våra goaste vänner; Mamma Sofie (m bebis i magen), pappa Johan och fians bästis Lukas!
Vi styrde ihop en liten 3-rätters knytismiddag som vi ordnade ihop sen tillsammans!
Chilimarinerade räkor till förrätt,
Smördegsinbakad fläskfilé med potatisgratäng till huvudrätt
och schwarzwaldtårta till efterrätt.



Jag o fian hade nyårspyntat bordet, och så tände vi ljus under middagen. Pappa tände marschaller ute på uppskottade uteplatsen (som han o fian skottat upp under morgonen).
Riktigt mysigt blev det!





Barnen höll sig vakna riktigt länge och kämpade på bra. Vi hade lite småmys emellanåt med klistermärkspyssel och grönsaker med dipp. Fian tvärdäckade när klockan närmade sig 23. Men Lukas var tapper och höll sig vaken in på tolvslaget!
Vi kikade på raketerna genom fönstret i vårt sovrum. Såg många riktigt fina! och skålade i champagne!
En stund efter tolvslaget avvek vårt sällskap hemåt med en dödstrött Lukas.
Gott Nytt År!!!



RSS 2.0