Lidköping

Nu har vi varit några dagar nere i Lidköping och hälsat på nära och kära!
På vägen ner åkte vi förbi Västerås och hälsade på TLs morfar o kikade hur han hade gjort om i huset! Gammelfarmor var där också!
I Lidköping fick vi umgås med mormor och moster Liza, "morbror" David och kusin Victor! Vi var ju såklart också o hälsade på lille Gus! Han va så söt o pratade precis heeela tiden! Plutten! "Moster" Ulle såg pigg ut fast hon har en sån liten aktiv predikant *s*
Var kul att vara därnere och träffa dom! Ville inte åka hem! Dagarna gick så fort!
På vägen hem hälsade vi på gammelmormor Lisa också. Hon var så lycklig att få träffa TL!
Tuvis kallar dom henne därnere! Var ett bra smeknamn, så det tror jag bestämt vi behåller! :-)
Kärt barn har ju många namn. Så nu heter fian mest TL, Tuvis, Tuvan och Lilla Bönan!

Vi fick en heel svart sopsäck av moster Ulle med massa kläder i. Så det ska bli så kul att sortera upp. Se vilket fian kan ha nu och sen! Hon börjar dra 68 på bodys snart! I ärmarna och på längden. Men 62 är fortfarande bra stort på byxorna...
Vi har iaf storlek 3 på blöjorna nu, och fick en massa av Victor också, för han har gått över till 4or!!!

Här är bilder på dom små sötarna:


Tuvis 6 mån, Gussen 3 mån och Victor 4 mån.

 



Tina & Tuvis, Liza & Victor, Ulle & Gussen

 

Åh vad jag saknar pluttarna redan! (och såklart deras mammor!) Man borde kunna krympa landet!

Alla hjärtans dag

STOR kram på alla hjärtans dag!


(¯`°•.¸ ♥ღ ¸.•°`¯) Mina älsklingar på hjärtedagen! (¯`°•.¸ ♥ღ ¸.•°`¯)

Tröttis

...hon ville inte sova när jag la henne i vagnen. Så hon fick sitta bredvid mej i soffan och leka lite. Hon blev så tyst så jag kikade till henne lite närmare; hon hade somnat:


Tunnhårig

Jag tror bestämt att vår lilla fia har blivit tunnhårig ;-)



Men framifrån syns det inte så mycket!



Igår var vi på stan en sväng. Krille provade ut linser och nya glasögon. Glasögonen blir nog riktigt bra på honom. Var en snygg modell vi lyckades hitta efter att ha provat ett antal.
Fian låg och sov i vagnen när vi provade ut. Det var väl mindre intressant kanske :-)
Sen lämnade jag dom båda, så dom fick ta en tur ensamma på stan, för jag gick och gjorde en ansiktsbehandling. Hade fått den i födelsedagspresent förra året, så tyckte det var dags att utnyttja den! Hade bestämt mej för att göra den efter förlossningen, och nu närmar hon sig ju 6 månader, så det var på tiden! Behandlingen var helt underbar! Känndes som jag hade fått mej ett nytt ansikte när jag gick därifrån! (Känner mej fortfarande len och fin i hela ansiktet).
Efter behandlingen hämta Krille o skrotan upp mej och så åkte vi hem.
Kikade på Top Model, som vanligt, på kvällen. Krille och skrotan tokade lite och hon poserade som modell *s*


Hon fick kritik av juryn för hon hade samma min på alla bilder!
Men sötare modell har nog inte världen skådat! Hon slapp ju dessutom ta sej hemifrån, för soffan och pappa är ju bästa stället att vara på och leka!

Åh, nu ringde Krille och babblade lite om o resa iväg i höst! Till Kroatien eller liknande. O det skulle ju vara såå himla skönt! Vi ska fundera på det lite löst. Vi hade tänkt att åka till Åland i sommar. men då skippar vi nog det. Och jag tar nog hellre en mer utomlands-tripp i höst faktiskt! Usch man ska inte börja prata och tänka på sånt där. Längtar såå till sol och bad!

Inatt sov fian inge bra alls....hon vaknade i stort sett varannan timme och ville äta! Har bara blivit upp och ner med sovandet på nätterna och dagarna sista veckorna. Provade att lägga henne i hennes säng igårkväll, men hon sov inte speciellt länge där innan hon vaknade...Men tror iaf att vi ska satsa på att försöka vänja henne vid att sova där. Om inte annat så hoppas jag på att hon kanske kan skippa nattmålet och sova enda till morgonen. För även om det är jättemysigt att sova med henne bredvid mej, så kanske hon sover sämre. Det kan ju faktiskt vara så att hon tröttnat på det, även fast inte jag gjort det. Elin fick mej att inse att det kan vara värt att prova!

Nu ska jag ta och dammsuga och fixa med tvätten. Lite nytta ska man väl ta sig an!

Minipytteliten!

Sofie hade tagit en bild på mej och TL, när "Gänget" var på besök för första gången sen lillan föddes.
Och hur liten va hon inte då!!?? Jag vet att hon var liten, bara 2 veckor gammal, men jag kommer inte ihåg att hon var så himla pluttig!



(Bilden "snodd" av Sofie)

Sötaste

Igår var sötan så fin! Hon hade sina fina kläder som vi köpt på Name It. Köpte dom vid olika tillfällen o insåg nu när jag tog på dom på henne, att dom nog hör ihop! Så fick hon ha sina fina hårspännen som hon fick av Marlon i julklapp! (handgjorda, supersöta).



I förra veckan umgicks vi med Maja och hennes mamma. Dom var tvugna att tvätta lite mattor, så vi lånade ut grovtvättstugan som finns här i föreningen.
Så kul o träffa "gänget" var för sej också. För man får se hur mycket dom har utvecklats. Maja har blivit så stor! Kan sitta o krypa. Tuvalisa tyckte det va spännande att studera Maja.
Här är dom två sötnosarna (tycker bilden blev så fin):



Vårshopping

Nu börjar jag få inspiration till att börja shoppa vårplaggen. Har kommit in massa fint i butikerna!
Lite roligare att shoppa till mej nu också, då det inte längre behöver vara amningsvänligt. För till våren/sommaren har vår lilla fia lärt sig äta egen mat. Ett tag till ska jag amma, för jag tycker ju det är så mysigt. Men det blir nog högst 2 månader till.

Vi var ute i Birsta i fredags och shoppade lite.
Jag köpte nya ljusa jeans från Vero Moda. Dom satt riktigt snyggt, o är faktiskt ett par jag kikat på tidigare. Var lite "fjantiga" slitningar på, men det fick gå ändå. Hade hellre varit utan dom, men jeansen känndes så bra i övrigt så jag struntade i den lilla detaljen.
Här är dom:




Så hittade vi också en fin gul tunika till våren till lillan och en brun klänning som hon kan ha nu. Dom köpte vi på rea på Åhléns. Egentligen behöver hon inte mer kläder. Men det är ju svårt att låta bli. Speciellt när det är rea!



Jag har även handlat lite från H&M och Haléns. Unnat mej själv lite, och inte bara köpt till skrotan!
Här är mina våriga/somriga beställningar:



Nu ska vi till Birsta (igen) o leta vaxduk. Lillan behöver en vaxduk att ha under sin matstol. Hon är redan bra på att spilla lite. Ska kika efter sac n seat också.

----

Uppdaterat:
Hittade en härligt limegrön sac n seat på Barnens Hus. Den blir perfekt när vi åker bort, eller när vi ska till gänget o hälsa på. (Vi kom på att det kan bli jobbigt när alla småttingarna kan sitta, för kan ju kännas jobbigt o införskaffa 5 matstolar till dom o ha hos varann. Men sac n seat e ju lite bättre lösning, för då räcker det ju med en extrastol).
Köpte en rutig vaxduk i rosa och vitt på Rusta. Blir perfekt under hennes matstol i köket. Sen hur fint det är är en annan sak. Praktiskt är det iaf! Hittade även tre söta små tavlor till hennes rum! (Jag som inte hittat några fina tavlor alls som kännts okej, men dom här va jättesöta! Små canvastavlor med söta figurer på för 25 kr styck!)
Så det var andra Birsta-trippen den här helgen!



Här är dom söta tavlorna i närbild:

RSS 2.0