Tyngre och klumpigare

Nu har jag snart gått hela vecka 24 också. Vad fort tiden går! Nyss var jag precis halvvägs, och nu har veckorna bara tickat iväg!
Magen växer på, och jag blir lite tyngre och lite klumpigare för varje dag som går!  Kan inte längre sitta vid vardagsrumsbordet och äta, för det är för lågt. Får ta fram sidobordet på soffan och ha maten därpå. Annars trycker det för mycket på magsäcken när jag sitter böjd och äter! Så lite känner man av att det är nån som tar plats där i magen!
Börjar bli lite jobbigare att böja sig ner också när man tappat nått på golvet. Ännu når jag och kan ta upp det själv, men man får en hint om hur det kommer bli.
Foglossningen håller sig i skick i alla fall. Har mest ont på kvällarna och nätterna efter jag jobbat. Men bältet hjälper mycket! Det är verkligen trapporna på jobbet och här hemma som är värst!

Känns underbart att kunna gå i bara t-shirt eller med en tunn tröja ute nu. Få stolt visa upp min mage! Folk tittar och en del vänder sig om. Jag tycker om det på nått vis. Min chef säger att det är för jag är så fin som gravid! Det strålar om mig säger han! Min svärfar påstår detsamma!

Jag kan inte låta bli att le när jag ser små barn eller par med barnvagnar. Jag längtar verkligen! Känner inte alls att det kommer bli jobbigt med en unge med sig vart man än går. Är heller inte nervös inför varken förlossning eller att vara nybörjar-förälder!

Jag kan heller inte sluta shoppa barnsaker! Kommer fastna i en mani snart! I alla fall nån gång i veckan måste jag handla en liten söt barnsak! Mest har det blivit kläder. Men även annat. Tankarna går mest till vad som kan behövas till barnet och oss sen när vi är familj.
Babykläder i dom storlekar vi saknar, babysaker  och möbler som vi behöver etc. etc. Alltid är det nått vi ju faktiskt kommer behöva!
Idag köpte jag en rosa matstol, en sån man fäster på bordskanten, för 15 kr på Myrorna. Riktigt söt och rosa! Riktigt tjejig, men den kommer säkert till användning av nån annan om inte annat!
 

Sen köpte jag också en byrå med korgar. Perfekt att ha som skötbords-byrå eller med saker i i babyrummet. Jättefin var den! 275 kr på Myrorna.
(bild kommer snart)

Häromdagen köpte jag 16 st bodys för bara 10 kr/st på Exit! Helt otroligt pris, så jag bara plockade på mig en hel hög! Men när det dyker upp såna erbjudanden, så kan man ju faktiskt inte låta bli! Min syster ska få ett gäng av dom!


Sen fick jag en jättesöt fleece-overall och en kanin-skallra för att jag prenumererar på Vi föräldrar. Hur söt som helst! Overallen var ganska stor i storleken, så den blir alldeles lagom till hösten och vintern! Hittade även ett par röda söta byxor på Tradera (som passa prima till rödrandiga 10kr-bodysarna), och två söööta hjälmmössor (också på Tradera). Sen på jobbet så hittade jag ett par söta tofflor som legat i kvarglömda-saker-lådan alldeles för länge. Så dom tog jag hem! Underbart att fynda!

   

Min kompis Linda har ju nyligen startat ett företag med sin kompis Hanna; Rivig Design.
Dom sålde sin första kollektion på Vårmässan som ägde rum nu i helgen i Sundsvall. Jag var såklart där och var kund hos dom! Jättefin monter hade dom fixat, och kläderna var ännu finare i verkligheten än jag kunnat tänka mej. Köpte en body i riktigt härlig solgul med en katt på i sammetstryck. Köpte även en söt mössa!
Måste absolut rekommendera tjejerna! Superfina kläder till både små och lite större barn. Dom säljer även väskor med jättefina tryck på!
Så gå in på www.rivig.se och gör en beställning av tjejerna! Ni kommer absolut inte ångra er! Dom gör dessutom allt i ekologisk bomull! Suveränt!
Här är plaggen jag köpte:



Vi har fått ett lägenhetserbjudande på en lägenhet vi verkligen vill ha! Bra läge, rätt sida av stan, på bottenvåningen, uteplats, grovkök med tvättmaskin! En trea! Jag hoppas verkligen den blir vår! Vi ska på visning någon dag (när jag fått tag på nuvarande ägaren, så vi kan boka in en visning. Han verkar vara svåråtkomlig...). Och sen börjar striden mellan oss och dom andra intressanterna. Men är i alla fall glad att vi fick erbjudandet, då jag hade gett upp om att vi skulle få det!
En hyreslägenhet som ligger toknära min kompis Linda! Perfekt! (Barnvakts-uttnyttjade!)

 
(lånade bilder från hyresvärdens hemsida)

På måndag åker jag och hälsar på mamma, syster, kusin och alla andra i Lidköping! Ska bli kul att få träffa dom! Saknar dom massa! Ibland är det jobbigt att ha över 70 mil emellan oss....
Men ändå vill jag på nått vis inte riktigt åka....Vill inte alls åka ifrån Krille. Vill inte vara en dag utan honom! Känns lite som jag berövar han lite tid med lilla Bu (vad vi kallar magen nu, då Åsa och Micke snodde namnet Maja till sin lilla nyfödda...). Löjlig känsla egentligen. men jag bara känner så. Lite jobbigt sådär. Är borta i sex dagar, så är ju inte så fasligt länge. Men kommer längta hem det vet jag! Fjantigt, men kan inte rå för det!

Ne, nu ska jag ta och försöka nå han om lägenheten igen! Jag ger mig inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0