På bättringsvägen (vecka 12-14)

Äntligen bröjar tröttheten avta! Äntligen orkar jag göra saker om dagarna! Det känns så skönt att kunna ta sig utanför dörren utan att känna att orken är borta redan när man kliver in i duschen på morgonen.
Även illamåendet börjar avta lite. Vissa dagar ligger jag i soffan och mår mest illa och vill sova bort dagen, men jag har bara kanske 2-3 såna dagar i veckan nu!
Det börjar även gå lite bättre att jobba. Jag orkar ungefär 5 timmarsdagar. Det mesta är 2 dagar i rad, sen ligger jag en heldag efter det. Men det känns ändå som framsteg.
Min chef är verkligen så gullig och förstående! Tänk om alla kunde ha en sån chef! Han anpassar schemat och arbetstimmarna efter vad jag klarar och ordnar det sen ifall jag skulle ha en dålig dag den dagen jag ska jobba, då kan jag få en annan dag i veckan istället!

Vi har köpt en ny bil!!! Från vår lilla snöbollsvita Clio, till en superfin silvrig Opel Vectra V6! Jag verkligen älskar vår nya bil!
Nu känns det lite närmare att vi snart ska bli en familj! Bilen gjorde det lite mer verkligt; familjebilen!

Vi har också köpt en ny säng på IKEA. Vi har länge gått och sneglat på Malm-sängen. Vi har till och med köpt byrån till för något år sedan. Men nu var det dags att köpa sängen. Våran vi hade var en gaaammal 120-säng som fjädrarna var redo att hoppa ur från. Så nu köpte vi dubbelsängen! Varsin 90-madrass med en 180-bäddmadrass. Den är så stoor och skön, och underbar! Jag sover verkligen skönt!
Innan var det verkligen trångt. Jag sov knappt för att jag tyckte att Krille tog upp så mycket plats på nätterna. Men i själva verket var det säkert jag som hela tiden vred och vände på mig, så att jag tillslut inte tyckte jag hade nån plats! Tänk vad männen våra får stå ut med!
Min kära, gulliga svärfar propsade på att vi var tvugna att köpa sängen snarast, redan när Krille o jag berättade att vi skulle ha en bäbis! "Hon behöver plats och hon behöver sova skönt" tjatade han på Krille hela tiden!
Och nu kan jag sova och bre ut mig hur mycket jag vill! Men nu tycker jag täcket känns lite litet, det räcker liksom inte till riktigt när vi sover så långt ifrån varandra. Och min kudde är aldrig tillräckligt mjuk och skön, även fast jag bytt mellan dom kuddar vi har.
Man blir visst aldrig nöjd....

Vi var även på Babyproffsen i veckan och där fick man en suverän babyhink för blöjor plus en massa tillbehör helt gratis!!! Bara för att man var med barn! En sån hink går ju på närmare 300 kronor! Luktfri, miljövänlig och enkel konstruktion! En sån borde nog alla ha till alla bajsblöjor!

image5

Jag känner mej överväldigad med en massa bra erbjudanden överallt, där man får en massa saker till bara portopriser! Jag fastnar för dom där man inte binder sig till något. Anmäler mig till det mesta jag kan. Säkert en fälla, men jag försöker läsa noooga, så jag inte tar på mig något som kostar i längden!
En prenumeration på "Vi föräldrar" har jag i alla fall unnat mig. Man fick en söt sparkdräkt och en liten nallekanin!
Men har faktiskt sagt upp mina prenumerationer på Amelia och Glamour, bara för att ha "Vi föräldrar" istället! Så lite duktig var jag!

Känns som jag gjort så mycket den här veckan bara för att jag mått hyffsat! Men får väl passa på!
Tog en promenad idag, för det var så himla fint väder! Gluttade på ett radhus som är till salu här i grannskapet! Hoppas det inte blir för dyrt i budgivningen, för då kanske vi till och med kan tänka oss tanken att köpa det!
Ett hus måste vi ha vilket som, och det vore så skönt att få bo kvar här i området, för jag trivs så bra!

Men mitt blodtryck är inte riktigt som det ska tycker jag. Bara jag reser mig för fort eller går upp för trapporna för fort så håller jag på att svimma nästan. Inte riktigt, men jag måste sätta mig ner snabbt för blodet bara rusar upp i huvudet. Jag har högt blodtryck sen innan, men jag hoppades att det inte skulle påverkas så mycket.
Får höra med MVC på torsdag, då vi ska dit för inskrivning!
Sen har vi andra UL den 27:e *längtar*

Nån mer som känner sug i magen såhär tidigt i graviditeten? Jag får ett inre sug, precis som barnet har gympa i magen. Jättejobbigt! Måste lägga mej ner ibland på sidan för att få det att lugna sig.
Har även så på nätterna, så ibland vaknar jag och har jättesvårt att somna. Får liksom hålla handen under magen, då känns det lite bättre oftast...!!??

Nu ska jag ta och kolla igen lite missade avsnitt av Lost. Serien börjar ju igen på onsdag, så måste kolla ifatt, så jag kan följa det sen!
Ska ta mina små minimorötter och knapra på. Börjar faktiskt bli lite trött på att äta en gång i timmen. Känns som det snart inte finns nått gott kvar, för allt är uttjatat....

Kommentarer
Postat av: Elin (kattsnack) & Elliot

Det är lika bra att ni åker och köper en massa, massa kuddar. När magen växt lite kommer du att vilja ha kuddar under magen, mellan knäna, bakom ryggen och överallt ;) för att kanske få lite sömn.

// Elin m. Elliot :)

2008-02-15 @ 19:32:51
URL: http://lillae-07.blogspot.com
Postat av: Tina

Har redan en massa massa kuddar i sängen nu, och fler finns i klädkammaren om jag skulle behöva! Har sparat alla kuddar sen jag hade min säng som soffa för massa år sen! Perfekt! Så kan bebben få ett kuddhav sen :) Men tack för tipset!

2008-02-16 @ 16:54:13
URL: http://tinali.blogg.se/gravid

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0