Försommar

Sista dagarna har det nästan kännts som sommar. En försmak av varmt och härligt väder! Man blir så glad när man kan sitta ute i solen hela dagen och bara njuta! Mer äm underbart! Åh, vad jag har saknat våren och sommaren! ÄNTLIGEN är dom här!

I torsdags var jag och fian ute hela dagen! Vi var i lekparken och gungade och lekte på filten ute i trädgården! Tog en promenad i selen. Bara njöt av dagen!



  



Igår var fians pappa ledig, så vi tog en tur till Birsta hela familjen! Lilla Maja o mamma hennes gjorde oss sällskap på shoppingrundan. Det blev pyjamasjakt till Majsan och skojakt till TL.
Vi lunchade på Ikea medans Majsan sov och TL hade sångstund för hela cafét. Var kul att få lite sällskap samtidigt som vi faktiskt lyckades uträtta alla våra ärenden. Hade en hel lista som vi raddade av!
I Birsta City hittade vi inga skor, men vi köpte ett par byxor på rea till TL. Ett par likadana som hon har (på bilderna ovan), i en storlek större, för dom var så bra med förstärkta knän och rumpa. Och dessutom på rea!
Så hittade vi också ett par underbara rosa mjukisbyxor med en söt älg på rumpan! Toksöta, och också på rea, så dom köpte vi också till henne. Sen tog vi en sväng över till Barnens Hus där vi köpte lektält och present. Pappa shoppade lite på Biltema också. Bilgrejer.
Och så tog vi en runda in på Ikea, lunchade och shoppade sen matstol i plast, med bord. Perfekt att ha ute på altanen. (Och också perfekt när TLs kusiner kommer på besök i veckan).
Majsan o mamma hennes lämnade oss efter Ikea-rundan för att åka på egna ärenden. Vi tog då en promenad över till Rusta och shoppade mattor. TL sov, så pappa hennes tog bilen till Maxi, medans jag o TL tog en promenad, så hon fick sova. (Var dessutom tokvarmt o skönt ute. Känndes som över 25 grader när vi gick!)
På Maxi åt vi årets första mjukglass *mumsigt* TL tyckte det var sådär. Gick absolut ner, men inte jättegott...



Vi kikade på träbänk på Jula och skor på Skopunkten. Men inget shoppande.
Sen var det mathandling på Maxi. DÄR hittade vi två par skor till fian! Inte lätt när man behöver lite stabilare sula när hon har sånna små fossingar. Storlek 16 lyckades vi hitta i varje fall. Blev perfekt! (med lite att växa i).
Efter en sisådär fem o en halv timmas shopping därute åkte vi hem. Trötta o möra efter alla shopping!
Vädret var underbart fortfarande, så vi satte oss ute på altanen tills det var läggdags för fian.
En riktigt vettig dag, med många inköp! Lönen kom, lönen försvann *s* Nedå, men det var ju precis på lönedagen. Lika bra att passa på då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0