Klädbytardag

Var på fynddag idag. Först åkte vi på klädbytardag ute i Bergeforsen och fyndade en hel massa för knappt inga pengar alls! Så kul o kunna fynda begagnat. Det slits ju ändå så mycket nu när hon kryper o har sej ute. Då är begagnat guld! För oftast är ju kläder i hennes storlek inte alls mycket använda!
Vi handlade för närmare 250 kr. Kom hem med en halvfull pappkasse med kläder! Cirka 17 plagg!



Gul långärmad t-shirt. 5kr
Vit solhatt. 10kr
Bruna manchesterbyxor med kattbroderi. 10kr
Vita manchesterbyxor med broderi. 15kr
Ljusa jeans. 5kr
Rosa fodrade överdragbyxor. 40kr
Rosa jacka. 20kr
Rosa och brunt set med byxa och tröja. 10kr
3 långärmade bodysar. 10 kr styck
5 par strumpbyxor. 2kr/5kr styck
3 kortärmade bodysar. 10kr styck.
Brun klänning med djungelmotiv. 20kr
Vitt sommarset med röda äpplen på, t-shirt och byxa. 25kr

Det mesta knappt slitet alls! Vi saknade vita bodysar till henne, så nu har hon tre stycken. Strumpbyxor behövde hon, då hennes börjar bli för små. Jeansen för en femma var bara nån liten obetydlig fläck på, annars jättefina! Överdragbyxorna var nog näst intill oanvända! Klänningen med djungelmotiv var bara så söt, så den va hon bara tvungen att få!
Ja det blev verkligen många fynd!

Vi åkte förbi Erikshjälpen också, och där hittade vi ett jättefint, knappt använt, spjälsängsskydd för 15kr! Vitt med spets! Hur fint som helst!

Snacka om fynddag!
Inte mycket mer i klädväg hon behöver nu på ett tag. Lådorna i källaren ligger fulla med storlekarna 74/80, men dom lär hon nog inte växa i förrns till sensommaren/hösten. Vi har en del sommarkläder där, men domf år nog ligga där!

Nu vaknade lillfian! Hon somnade i bilrn efter o ha busat en stund hos farmor o farfar efter vi varit o fyndat. Sov sen när jag bar henne från bilen o fortsatte sova när jag lagt henne i hennes säng. Stentrött!
Men nu får hon vara uppe o busa några timmar till innan läggdags!
Imorrn ska vi på kalas!

Kommentarer
Postat av: Hanna/BonkeliMini

Hej och tack! Såg just din kommentar på vår blogg. Det där är en gammal hätta som jag och mina äldre systrar har haft. Jag har sett dem lite då och då på second hand-butiker och på Tradera exempelvis. Vi syr nya hättor i olika mönstrade tyger och ekologiska kantband om du är intresserad! Mvh Hanna/BonkeliMini

2009-04-28 @ 08:48:04
URL: http://www.bonkelidesign.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0