Förkyld

Lillfian har blivit förkyld igen. Hon har fått en hemsk hosta och snorar massa. Började igår och igårkväll hostade hon en massa. Fick ge henne lite vatten och amma när hon vaknade av hostan vid halv två. Då blev det faktiskt bättre och hon sov hela natten sen.
Så gick vi upp, hon o jag, vid halv sju. Hon var lite smågnällig o ville gärna vara i famnen. Men lekte lite med henne på golvet tills hon inte orkade längre. Då gick vi o sov igen, vid kl 8.
Jag la mej ner breve Krille i sängen och skulle vila lite. Halv elva vaknar vi allihopa! Blev visst en lång vilostund :-)

Halv ett ville hon sova igen. Märks att hon inte mår riktigt bra. Hon vill inte att jag lämnar rummet ens. Hon ville heller inte ha gröten imorse, utan började gråta när hon inte fick amma och fick gröt istället. Snuttan lilla!

Är ganska varmt ute, så ska nog ta henne på en liten promenad sen. Bädda ner henne mysigt i vagnen, så hon iaf får lite luft. Kan göra henne gott.
Har fått postavi för beställningen från NameIt. Så tänkte gå förbi affärn och hämta den. Ska bli spännande att packa upp den!

Kissarna börjar vänja sej allt mer vid att hon tar sej fram överallt nu. Dom förbereder sej nog för att bli jagade *s*
Hon får komma allt närmare dom nu, utan att dom springer iväg. Håller man TL i famnen, får hon även klappa dom ibland. Mest Tussan.


Vi har bestämt oss för att ta tag i uteplatsen nu i vår. Ska köpa nytt staket med grind, så vi kan ta in vagnen den vägen och låta henne stå ute ifall hon somnar efter promenaderna.
Vi funderar på att antingen sätta staket hela vägen, även innanför häcken. Eller så sätter vi staket en bit och sen kompostgaller innanför häcken. Vi har inte riktigt bestämt oss än. Ska kolla upp alternativen och priserna.
Kanske blir en innätning av balkongen också. Men vi har funderat på hur vi ska göra där. För vi måste ju göra en öppningsdörr där också då, så vi lätt kommer in och ut. Och vi kan ju ioförsej låta katterna vara i fäst koppel när vi är ute. Men känns ändå skönt o slippa tränga på dom sele när dom inte vill. Kan ju vara skönt för dom o bara få ta sej ut på balkongen och få lite luft när dom själv vill!
Blir ett litet vårprojekt för oss!

Ska ta och plantera lite i rabatterna också. Satte bara lite kryddor förra sommaren. Men nu ser jag att krokusen blommar där så fint. Va en hel del krokusar där. Vi har ju inte hunnit bo här en vår än, så är spännande att se vad som dyker upp!

Har inte träffat gänget och tjejorna på flera dagar nu, och verkar som om det inte blir så mycket nästa vecka heller då några ska bort. Men då hinner kanske våren smyga sej fram ännu lite, så kan vi gå på massa mysiga vårpromenader sen veckan efter! Bara längtar till vi allihop kan sitta på nån bänk nånstans med våra barnvagnar och äta glass! Så skönt att kunna vara utomhus!
Vi är ju iaf tre stycken som har uteplats också nu! Perfekt!

Nej, nu ska jag ta och göra lite mat!
En bild på min Dagens Outfit kan jag väl posta först :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0