Fikagänget

Idag va vi på babysång på förmiddagen. Har inte varit där sen några veckor innan jul. Så det var kul att sjunga lite igen. Några journalist-studenter var där och filmade. Dom ville såklart prata med lilla Tuvalisa när dom hörde att hon var den yngsta deltagaren som börjat där. (Hon var ju bara 6 veckor när vi var där första gången).
Hon är en liten medianörd redan lilla fian. Vart ska det här sluta!?

Efter sången gick vi och fikade med gänget. Är alltid så kul o umgås med allihopa. Sitta där på fiket och bara prata av sig. Kunde inte vara lyckligare att jag har dom! Tänk vad dom söta små förgyller våra dagar; se dom tillsammans och hur mycket dom ändras och växer bara från gång till gång. O tjejorna är mina goaste!

Efter fikat gick vi o shoppade lite på stan. Tuvalisa sov så gott i vagnen. Gick in en stund på jobbet också o hälsade på.
Shoppade lite kläder till lillan på rean. Har fått köpförbud på storlek 62, för vi har så mycket till henne i den storleken. Hon har ju 56 på byxor och 62 på bodys nu, men hon kan ganska snart ha 62 på byxor också.
Köpte en tröja som jag kikat på ett tag och en body som Krille hittade förut, på H&M. Dom var på rean och i storlek 74, så det var ju perfekt. Har hon lite fint till våren sen.
Köpte faktiskt ett par byxor i storlek 62 också på Name It. Det var 70% rea så dom gick på ynka 30 kr. Men hon har inte så mycket byxor i 62, så det blir ju bra. När dom knappt kostade nått, så kunde jag ju inte låta bli.

Hittade en Alla <3-dagpresent till Krille också. Vi ska på bio eller på middag, då vi har barnvakt. Vi har inte riktigt bestämt oss vilket av dom än. Har presentkort på båda. Men lite ska vi fira tillsammans, bara vi två, iaf.

Provade sötans Superbaby-dress på förra fikan vi var med tjejerna, men den va bra stor. Hoppas hon växer i den snart, för den är ju så söt. Lyckades hitta en body med "Superbaby"-texten också, som hon kan ha under den. Supergulligt!
Vi kallade henne för Supergirl när hon var mindre, för hon "flög" som supergirl med armarna o benen när hon låg ner. Hur sött som helst! Hon gör det ibland nu också, men inte riktigt lika ofta. Men dressen är ju urgullig vilketsom.



Ne, nu ska jag ta och busa lite med sötnosan!
O så ska jag försöka låta bli att shoppa så mycket mer den här månaden. Ska ju åka till syster yster i slutet av Februari, så kan ju vara kul o hitta på lite skoj med henne och kanske shoppa lite i Lidköping! (Dom har många second hand-butiker och antikvariat där, där man kan fynda allt från möbler till småkrafs. Sånt är ju så kul o kika in på!) *längtar*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0