Sista babysången

I onsdags var sista babysången för den här terminen. Känndes så tråkigt att det inte är någon förrns i höst igen. Kommer sakna att sjunga och dansa och vara där....
Vi avslutade med lite ballonglek! Alla barnen älskade de flygande ballongerna som studsade och flög iväg!


 

Jag har sytt lite också. Har blivit lite småkär i alla mammelucker till småkottarna överallt. Så sydde ett par med en liten tunika till. (Fian hade den dressen på avslutningen på babysången också.)



Är så skönt nu när det börjar bli varmare och man kan ha fian i selen och gå små promenader. Vagnen är ju bra när hon ska sova eller när man ska handla, så man kan lägga matkassarna under där. Vad man kommer få kämpa sen med o bära matkassar, när man blivit så bortskämd nu med att kunna slänga dom under vagnen bara! Hur skönt som helst o slippa bära.
O fian börjar ju bli en liten tungis nu (så armarna lär nog tränas ändå). Vi var och vägde och mätte henne på BVC häromdagen. 7510 gram tung och 68 cm lång har hon blivit nu! å hon har dragit iväg på både vikten och längden sen en månda tebax! Märks att hon tjockat på sig lite på kläderna också.
Vi gav ett försök att byta till större storlek på blöjorna också, Liberos Up & Go (storlek 4), men dom blev för vida i låren så dom läckte...Så det blev till att fortsätta med Pampers treor. För dom kan hon ha ett bra tag till.

Senaste dagarna har det bara varit tok. Hon har inte velat sova, fått för sej att spotta med tungan när hon ska äta så det skvätter mat överallt och igår hade hon kräksdag så hon inte fick behålla nått alls.
Men idag verkar kräkningarna vara över i varje fall och hon sover också bra. (Även fast det är lite bråk när hon ska somna). Hon sover sina 1,5 till 2 timmar både på förmiddagen och eftermiddagen!
Men matspottandet tycker hon är kul och verar vilja fortsätta med det....tyvärr.

På Lördag ska vi på storfika på Fiskartoget. Sundsvall ska sätta rekord i fikagäster på en dag!
Gratis fika och några från gänget hänger nog på, så det ska bli kul!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0