Klätterfia

Vår lilla sötaste busfia klättrar och klänger och tokar sej. Nu kan hon klättra upp i sin vagn alldeles själv, så hennes mamma och pappa får hjärtat i halsgropen då vagnen är ganska lätt tippbar med baktyngden på den.
Hon går in i badrummet och klättrar upp på sin pall som står under handfatet, slår på vattenkranen och leker med tandkrämen i vattenstrålen. Jättenöjd!
Hon klättrar upp på plåtskåpet på spisen och hänger i ugnsluckan, häver sig upp och försöker se det som finns på spisen.
Häromdagen tog hon sin gamla gåstol, som står under fönsterbrädan, som avsats och klängde sig upp på fönsterbrädan. Överlycklig ställde hon sej där och bankade på fönsterrutan!
Hon klänger och klättrar på sin matstol när hon är hungrig eller vill ha nått att äta.
Ja, vi har en liten klätterfia! En inte helt så orädd heller, tyvärr. Hur barnsäkrar man ett hem helt från klätterfior? Vadderar?

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Madge

Vänta bara tills leksakerna används som trappstegar. Vi har fått ställa undan en leksakslåda för den används som pall. Alice släpar runt på den i hela lägenheten och då når hon alldeles för mycket... Vi har försökt ställa undan sånt som används som trappsteg och sen hålla stenkoll. Kan de klättra upp kan de klättra ned, Alice har aldrig trillat ner från något hon klättrat upp på.

2009-09-24 @ 18:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0