Dockan och Algot

Sen Algot kom har hon börjat leka mer med dockan. Dockan ska sova, äta, byta blöja och hon är så ömsint mot dockan. Sätter den bredvid sig och aktar den så dockan inte ramlar eller hon råkar slå till den. Hon kör dockan i dockvagnen och lägger över en filt över vagnen, så dockan kan somna. Även klädbytena har blivit fler. Dockan ska på med kläderna, av med kläderna.... Ska ta och försöka hitta lite dockkläder som passar dokan. Hon har faktiskt inte så många byten, då dockan ju är lite liten för dom kläderna vi har.



Och hon är så go mot lillebror. Hon pussar, kramar och klappar han försiktigt på kinden. Ser till så han har sina leksaker. Gungar han i babysittern när han är ledsen. Lägger sig bredvid honom på lekfilten och leker med honom. Blir såklart några avundsjuka-stunder då hon blir arg för att inte hon får uppmärksamheten för stunden och några gånger då hon slagit till honom lite, puttat bort honom. För att visa att vi ju faktiskt inte får glömma henne och inte ägna oss för mycket åt Algot. Lite syskonkärlek. Sålänge det inte blir för mycket, för då får hon gå undan.
Men tycker faktiskt att hon är riktigt duktig mot honom. Hon älskar verkligen sin lillebror. Och visar gärna oh stolt upp honom för andra.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0