Julafton

Och så kom julafton! Tänk att det redan är jul!

Vi började dagen med att öppna lite morgonjulklappar. Fian fick en massa småpresenter. Så fick hon ett rosa spegelbord med massa tillbehör. Lyckligaste fian i världen var hon! Kammen och fönen var det bästa!

Vi tog det lugnt på förmiddagen och åt lite julegröt till lunch. Tittade på julprogram på teven och bara myste in dagen.

Runt 14-tiden var vi finklädda och klarar och tog med hela stora kartongen full med julklappar och begav oss till Gränsgatan för att fira jul med farmor o farfar, "fastrarna" Sandra och Anna (o Annas man Tobbe), "kusinen" Marlon, farmorsmor o far, Vera och snabbvisiten av farbror Lukas. Hela glada julegänget som vanligt!

Men första  julen med lillebror förstås!

Där, inne i vardagsrummet på Gränsgatan, stod den stora granen fylld med en massa, massa julklappar under! Och vi fyllde på fler med våra. Det blev jul med kalle på teve, god mat, massa mys,...väntan...., julklappsöppning och massa mer julmys. En riktigt underbar julafton!
Tuvalisa och Marlon sprang runt med Vera och lekte och hade roligt. Så kikade tomten in en snabbis genom fönstret. tuvalisa hoppade och skrek "tomten, tomten" och sprang ut i hallen och hoppades han skulle kika in. (Men Marlon blev rädd för tomten, så tomten bestämde sig för att komma in nästa år istället) Vi fortsatte med julklappsöppningen när Janne kommit in med säcken med julklappar som tomten lämnade utanför. Julklappsöppningen var ju såklart höjdpunkten på hela dagen! Tuvalisa öppnade alla sina, alla Algots och sen hjälpte hon alla andra också *s*






GOD JULAFTON! <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0