Julafton

Morgonen började såklart med lite morgonjulklappar. Tuvalisa fick en STOR julklapp som det var en sackosäck i. (Från morfar). Så fick hon några andra småklappar att öppna också.
Hon låg länge och mös ner sig i säcken och kikade på teve.



Julfirande fortsatte sen på Gränsgatan med fians farmor, farfar, "gammelmormor" och "gammelmorfar", faster Sandra och faster Anna med sin Tobbe och lilla Marlon. Farbror Lukas kom också förbi.
Det stod en stor gran i vardagsrummet och under låg hur mycket julklappar som helst!
Vi började aftonen med att kika på Kalle Ankas jul. Det är ju ett måste. Tuvalisa tyckte tomteverkstaden och piff och puff var roligast. De andra snuttarna skippade hon och busade med farfar istället.

Efter Kalle vankades mumsigt julbord. Tuvalisa har nog aldrig ätit så mycket som då. Korv, köttbullar, broccoli och majs var godast. Lite potatis gick ner också. Julmust fick hon också smaka, och sen ville hon bara dricka julmust!
Efter maten öppnade vi ALLA julklapparna. Tobbe, farfar och gammelmorfar var "tomtar". De läste rim och delade ut alla klapparna. Tuvalisa fick en hel hög!
Det var leksaksspis, dockvagn, kläder och småleksaker. Hon ville även gärna hjälpa de andra att öppna klapparna.
Marlon och Tuvalisa var först lite avvaktande mot varandra men sen började de leka. Roligaste leken var följa-kvast med gammelmormor. Sen tog Tuvalisa över kvasten och gick och sopade golven.




En supermysig julafton hade vi! Vi hade hela bilen full med julklappar när vi åkte hem.
God Jul!

(Klänningen jag sydde passade fian perfekt! Hon var den sötaste lilla julfian!)

Kommentarer
Postat av: Ellskling

Din snuppekorv är sååå söt! Vad fin klänningen blev, du är sjukt duktig! Måste säga att ramarna ( senare inlägg) blev väldigt vackra! Finns billiga bokstäver man kan köpa på Panduro, som man kan måla i valfri-färg. Annars har dom ju vägg-citat som är färdiga också. Kram! Gott nytt år!

2010-01-09 @ 15:06:39
Postat av: TinaLi

Tack, vad du är gullig!

Jag har hittat ordet kärlek i skrivstilstext i trä i en liten butik nära där jag bor, som jag nog ska köpa till ramen. Men tack för Panduro-tipset, ska jag nog kolla upp ändå och kanske sätta nån annanstans i lilla hemmet!

Kram och Gott Nytt År tebax!

2010-01-13 @ 13:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0