Nyår

Den 26:e december hade fian lekdag med Ellie för då jobbade både mamma och pappa. Fian var på annandagsfika och busade och hade det mysigt. Hon somnade så gott på kvällen sen.



Den 29:e kom kusin Victor med familj för att stanna en hel vecka och fira nyår hos oss!
Dagen dom kom blev ganska kort, då småttingarna fick gå och lägga sig för natten efter några timmars bus och välkomnande.
Vi började dagen därpå med att öppna julklappar som kom från diverse håll i släkten.
Tuvalisa fick en docksäng, safari-tågset i trä, kläder och lite annat smått.




Kvällen slutade lite sämre, för Tuvalisa åkte på magsjuka så hon spydde hela natten. Min lilla skrotnosa! Var så hemskt att se henne må så dåligt!
Så dagen därpå fick hon vara hemma med pappa. Vi andra åkte till Drakborgen och busade där med några ur gänget. Men var inte alls samma sak när fian inte var med.....
På nyår mådde fian lite bättre igen. Dagen till ära hade hon på sig sin fina klänning som hon fick i julklapp av farmor och farfar. Victor var också fin i tuff skjorta!




Småttingarna busade på och fick krypa ner och sova vid sju-tiden, som vanligt. Vi vuxna stannade uppe och åt en god nyårsmiddag och skålade till tolvslaget. Ingen av barnen vaknade trots alla smällare!

Nyårsdagen började med magsjuka för hela bunten. Vi låg allihopa sista dagarna dom var här och mådde dåligt.
Man kunde ju ha börjat året bättre, och haft roligt de sista dagarna de var här. Men vi fick bädda ner oss i soffan på varsin kant och våra planerade goda middagar fick bestå av blåbärssoppa....

När de åkt hem blev det sanering av hemmets alla filtar och sängkläder och allt annat. Och efter några dagars vila mådde vi bra igen.
Så vi kunde börja ta an nya året några dagar efter tolvslaget. Men ändå känns det som ett lovande år med mycket glädje!

GOTT NYTT ÅR!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0